Comunicat

Începând cu 1 ianuarie 2018, companiile Python Systems și QUARTZ Data Recovery au încheiat un parteneriat cu scopul de a-și uni eforturile pentru a oferire servicii premium de recuperare a datelor la prețuri competitive.

De la începutul anului, companiile și-au extins dotările tehnice, baza de piese de schimb, cunoștințele tehnice și au implementat aceasi grila de preturi.

Ca urmare a încheierii parteneriatului, serviciile de diagnosticare, evaluare și recuperare a datelor se desfășoară exclusiv în laboratorul de la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Ghe. Țițeica Nr. 142. Primirea suporturilor de date defecte dar și recepționarea datelor recuperate se poate efectua atât la sediul Python Systems Com din str. Vladoianu nr. 48, cât și la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Gheorghe Țițeica.

RAID 6

RAID 6 poate fi considerat un "RAID 5, cu îmbunătățiri". Acest tip de RAID întrețese blocurile de date și paritatea pe hard disk-urile matricei ca și în cazul RAID 5, doar ca sunt calculate două seturi de paritate pentru fiecare calup de date. Scopul acestei dublări este acela de a îmbunătăți rezistența la defecte. RAID 6 poate suporta defectarea a două hard disk-uri din matrice pe când tipurile de RAID descrise pana acum nu pot suporta decât defectarea a cel mult unui hard disk. Din punct de vedere al performantelor RAID 6 este mai slab decât RAID 5 la scriere datorită creșteri volumului de calcule ce sunt realizate pentru calcularea parităților dar, în cea ce privește citirea aleatorie a datelor, performantele pot fi un pic mai bune datorită distribuției datelor pe încă un hard disk. La fel ca și în cazul RAID 4 și RAID 5, performantele se pot îmbunătăți prin experimentarea cu mărimea blocurilor.

Diagnostic gratuit in 24 ore - no data, no charge

Cand se constata defectul unei unitati de stocare
primul bullet recuperari dateOpriti imediat alimentarea
bullet recuperari dateNu restartati calculatorul
bullet recuperari dateNu instalati / reinstalati aplicatii
bullet recuperari dateNu bruscati, desfaceti sau curatati unitatile defecte
bullet recuperari dateNu utilizati aplicatii software pentru recuperare
bullet recuperari dateNu incercati sa uscati unitatile ude
baza blocului

like us on Facebook