Comunicat

Începând cu 1 ianuarie 2018, companiile Python Systems și QUARTZ Data Recovery au încheiat un parteneriat cu scopul de a-și uni eforturile pentru a oferire servicii premium de recuperare a datelor la prețuri competitive.

De la începutul anului, companiile și-au extins dotările tehnice, baza de piese de schimb, cunoștințele tehnice și au implementat aceasi grila de preturi.

Ca urmare a încheierii parteneriatului, serviciile de diagnosticare, evaluare și recuperare a datelor se desfășoară exclusiv în laboratorul de la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Ghe. Țițeica Nr. 142. Primirea suporturilor de date defecte dar și recepționarea datelor recuperate se poate efectua atât la sediul Python Systems Com din str. Vladoianu nr. 48, cât și la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Gheorghe Țițeica.

RAID 1

Descrierea RAID 1:

RAID 1, cunoscut ca oglindirea hard disk-urilor, funcționează prin copierea simultana a datelor pe un al doilea hard disk, astfel încât datele să nu fie pierdute dacă unul din discuri se defectează. Acest tip de RAID are un grad de siguranță crescut obținut prin copierea / oglindirea tuturor datelor pe hard disk-urile disponibile. Performanta crescută a matricilor de tip RAID 1 depinde de capacitatea disponibilă a hard disk-urilor. Dacă o matrice RAID 1 conține două hard disk-uri de 250 GB atunci mărimea partiției conținute este de 250 GB.

Avantajele RAID 1 :

Acest RAID asigură un nivel de redundantă pentru datele conținute pentru că datele sunt oglindite / copiate pe fiecare din hard disk-uri. Dacă unul din hard disk-uri se defectează celălalt hard disk continuă să conțină toate datele ce au existat în sistem înaintea defecțiunii.

Dezavantajele RAID 1 :

Capacitatea unui RAID 1 poate fi cel mult egală cu mărimea celui mai mic hard disk conținut de matrice. Astfel acest tip de RAID înjumătățește capacitatea de stocare dacă două hard disk-uri de mărime egală sunt folosite. Dacă sunt folosite două hard disk-uri de 250 GB mărimea matricei va fi de 250 GB. Numărul de solicitări de citire și timpii totali în starea de așteptare scad în mod semnificativ, invers proporțional cu numărul de hard disk-uri din RAID.

Diagnostic gratuit in 24 ore - no data, no charge

Cand se constata defectul unei unitati de stocare
primul bullet recuperari dateOpriti imediat alimentarea
bullet recuperari dateNu restartati calculatorul
bullet recuperari dateNu instalati / reinstalati aplicatii
bullet recuperari dateNu bruscati, desfaceti sau curatati unitatile defecte
bullet recuperari dateNu utilizati aplicatii software pentru recuperare
bullet recuperari dateNu incercati sa uscati unitatile ude
baza blocului

like us on Facebook