Diagnostic Laboratorul Data Recovery PUTETI TRIMITE HDD-UL DIN ORICE ORAS AL TARII Think twice, act once, come for a free evaluation Acum suntem mai aproape de tine

Cum alegi un Laborator de Data Recovery ( DR Lab )

 
Hard disk-ul dvs. s-a defectat si datele sunt pierdute… Primul impuls este sa incercati tot ce puteti pentru recuperarea datelor, incepand de la utilizarea de software de recuperare a datelor, la “suna un prieten” si pana la remedii “babesti”.

Pe de alta parte, daca datele pierdute chiar sunt importante si valoroase, exista o singura solutie care va garanteaza o probabilitate mare de recuperare a datelor - utilizarea serviciilor specializate ale unei companii cu un laborator de recuperari date (Data Recovery) si cu expertiza in domeniu.

O simpla cautare pe internet va returna zeci de rezultate. Site-uri frumoase, aproape aceleasi informatii, toti sunt foarte buni, mai scumpi si mai ieftini.

Ce trebuie sa ai intotdeauna in vedere atunci cand alegi o astfel de firma? Cum poti apela cu incredere la un laborator specializat in recuperarea de date si cum poti avea certitudinea ca datele tale sunt pe maini bune?

2 laboratoare, 5 puncte de prezenta - Acum mai aproape de tinePentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate clientilor nostri locali si internationali, Python Data Recovery a deschis doua laboaratoare de recuperare date (Romania si USA) si 5 puncte de prezenta. Laboratoarele noastre intrunesc standarde de calitate ,in cadrul lor rezolvam cele mai dificile cazuri ce necesita echipamente avansate si camere de tip Clean Room
Știm că datele dumneavoastră sunt extrem de importante. Prin utilizarea celei mai bune tehnologii și ingineri foarte bine pregătiți cu vaste cunostiinte in rezolvarea celor mai complexe cazuri de recuperare a datelor de pe hard disk-uri si matricii RAID, Python va ofera un serviciu de calitate,la un preț accesibil.

Prin urmare, daca aveti date de recuperat de pe un hard disk stricat, sau aveti intrebari, sau pur si simplu doriti sa ne salutati, va rugam sa selectati locatia cea mai apropiata de dumneavoastra.

Testimoniale si referinte clienti

Parte din numele clientilor nostrii, nu sunt publice din considerente de confidentialitate.

In cazul in care intentionati sa colaborati cu firma noastra veti primi informatii relevante pentru dumneavoastra, despre cazurile rezolvate si clientii nostrii.
 
Ionel Costea, IT Director – Leo Burnett Romania

Leo Burnett lucreaza impreuna cu Python de peste un deceniu si asta cred ca spune multe.
Impreuna am creat solutii, impreuna am schimbat tehnologii si impreuna ne dorim ca utilizatorul IT sa primeasca produse si servicii excelente. Ca orice system care functioneaza, se mai intampla sa si “cada” cate ceva. Cel mai rau a fost cand un hard disk extern de 500 GB, LaCie SAFE , cu Fingerprint, nu mai putea accesa datele. Si, ca totul sa fie complet, colegul care folosea acest HDD, nu avea datele salvate in alta parte! Dupa incercari clasice de recuperare a datelor, evident nereusite, am hotarat ca numai un specialist in recuperarea datelor ne poate ajuta.
Si asa am descoperit cat de aproape poate fi salvarea noastra. Am trimis HDD-ul (fara deget!) si dupa 5 zile aveam TOATE datele, pe un HDD nou, organizate exact ca pe cel vechi. In plus, a fost schimbat si hard diskul LaCie cu unul nou. De atunci, au mai fost cateva interventii reusite, motiv pentru multi colegi de a “dormi” mai linistiti acum. Cineva acolo, la Python, stie cum sa recupereze datele.
Multumim si continuati sa va specializati!

Cand se constata
defectul unei unitati
de stocare

Opriti imediat alimentarea
Nu restartati calculatorul
Nu instalati/reinstalati aplicatii
Nu bruscati, desfaceti sau curatati unitatile defecte
Nu utilizati aplicatii software pentru recuperare
Nu incercati sa uscati unitatile ude