Comunicat

Începând cu 1 ianuarie 2018, companiile Python Systems și QUARTZ Data Recovery au încheiat un parteneriat cu scopul de a-și uni eforturile pentru a oferire servicii premium de recuperare a datelor la prețuri competitive.

De la începutul anului, companiile și-au extins dotările tehnice, baza de piese de schimb, cunoștințele tehnice și au implementat aceasi grila de preturi.

Ca urmare a încheierii parteneriatului, serviciile de diagnosticare, evaluare și recuperare a datelor se desfășoară exclusiv în laboratorul de la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Ghe. Țițeica Nr. 142. Primirea suporturilor de date defecte dar și recepționarea datelor recuperate se poate efectua atât la sediul Python Systems Com din str. Vladoianu nr. 48, cât și la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Gheorghe Țițeica.

RAID 50


RAID 50 sau 0/5 - este un tip de matrice alcătuită din două niveluri de RAID. Folosește mai multe matrici RAID 5 organizate într-o singura matrice RAID 0. În matricile de tip RAID 0/5 o defectare a unui singur hard disk în fiecare din matricile RAID 5 este posibila fără a se pierde date sau a se pierde întreaga matrice. Trebuie avută însă în vedere ca o dată cu creșterea numărului de hard disk-uri din matrice crește și posibilitatea ca unul din hard disk-urile ce compun matricea să se defecteze. Deși există un spor de performantă în RAID 50, o dată ce unul din hard disk-uri se defectează și începe reconstrucția matricei se constată o scădere vizibilă în performantă, accesul programelor la date va fi încetinit iar vitezele de transfer ale matricei vor fi afectate.

Diagnostic gratuit in 24 ore - no data, no charge

Cand se constata defectul unei unitati de stocare
primul bullet recuperari dateOpriti imediat alimentarea
bullet recuperari dateNu restartati calculatorul
bullet recuperari dateNu instalati / reinstalati aplicatii
bullet recuperari dateNu bruscati, desfaceti sau curatati unitatile defecte
bullet recuperari dateNu utilizati aplicatii software pentru recuperare
bullet recuperari dateNu incercati sa uscati unitatile ude
baza blocului

like us on Facebook