Comunicat

Începând cu 1 ianuarie 2018, companiile Python Systems și QUARTZ Data Recovery au încheiat un parteneriat cu scopul de a-și uni eforturile pentru a oferire servicii premium de recuperare a datelor la prețuri competitive.

De la începutul anului, companiile și-au extins dotările tehnice, baza de piese de schimb, cunoștințele tehnice și au implementat aceasi grila de preturi.

Ca urmare a încheierii parteneriatului, serviciile de diagnosticare, evaluare și recuperare a datelor se desfășoară exclusiv în laboratorul de la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Ghe. Țițeica Nr. 142. Primirea suporturilor de date defecte dar și recepționarea datelor recuperate se poate efectua atât la sediul Python Systems Com din str. Vladoianu nr. 48, cât și la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Gheorghe Țițeica.

RAID 0

Descriere RAID 0:

RAID 0 cunoscut și ca configurație de hard-uri întrețesute (striped), distribuie datele pe mai multe hard disk-uri având ca rezultat o mai mare viteză de transfer a datelor. Întrețeserea datelor este optimizată pentru performant în detrimentul rezistentei la defectare. Partițiile realizate pe matricii RAID 0 distribuie datele pe mai multe hard disk-uri. O matrice de tip RAID 0 poate conține multiple hard disk-uri. Astfel, o matrice RAID 0 alcătuită din două hard disk-uri de 250 GB va putea conține o partite de 500 GB.

Avantajele RAID 0 :

Motivul pentru care o matrice RAID 0 este o configurație ce creste performantele este acela că întrețeserea datelor permite matricei să acceseze datele de pe multiple hard disk-uri în mod simultan. Pentru că datele sunt distribuite pe mai multe hard disk-uri din matrice, acestea pot fi accesate mai rapid fără a se întâlni fenomenul de gâtuire întâlnit atunci când se folosește un singur hard disk. Acest lucru este foarte avantajos atunci când se citesc fișiere mari, pentru că datele sunt distribuite eficient pe mai multe hard disk-uri fiecare cu posibilitate de accesare directă și în același timp tratate ca fragmente ale datelor întrețesute.

Dezavantajele RAID 0 :

Rezistenta la defecțiuni este compromisă. Pierderea datelor este mai mare pentru ca nu exista spatii disponibile pentru stocarea datelor în mod redundant. Orice defectare a unui hard disk din matricea RAID 0 are ca rezultat inevitabil pierderea accesului la date și posibila pierdere definitivă a informațiilor conținute.

Diagnostic gratuit in 24 ore - no data, no charge

Cand se constata defectul unei unitati de stocare
primul bullet recuperari dateOpriti imediat alimentarea
bullet recuperari dateNu restartati calculatorul
bullet recuperari dateNu instalati / reinstalati aplicatii
bullet recuperari dateNu bruscati, desfaceti sau curatati unitatile defecte
bullet recuperari dateNu utilizati aplicatii software pentru recuperare
bullet recuperari dateNu incercati sa uscati unitatile ude
baza blocului

like us on Facebook