Comunicat

Începând cu 1 ianuarie 2018, companiile Python Systems și QUARTZ Data Recovery au încheiat un parteneriat cu scopul de a-și uni eforturile pentru a oferire servicii premium de recuperare a datelor la prețuri competitive.

De la începutul anului, companiile și-au extins dotările tehnice, baza de piese de schimb, cunoștințele tehnice și au implementat aceasi grila de preturi.

Ca urmare a încheierii parteneriatului, serviciile de diagnosticare, evaluare și recuperare a datelor se desfășoară exclusiv în laboratorul de la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Ghe. Țițeica Nr. 142. Primirea suporturilor de date defecte dar și recepționarea datelor recuperate se poate efectua atât la sediul Python Systems Com din str. Vladoianu nr. 48, cât și la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Gheorghe Țițeica.

RAID 2

Descriere RAID 2:

Sistemele RAID 2 asigură protecția în cazul în care hard disk-urile din subsistemul de stocare au probleme sau se defectează.

Avantajele RAID 2 :

Acest tip de RAID crează rezistentă la defecțiuni pe baza Codurilor Hamming de Corecție a Erorilor (ECC), ce sunt folosite pentru menținerea integrității datelor. În consecință, cu cât rata de transfer a datelor este mai mare, cu atât este mai bun si raportul intre hard disk-urile de date și hard disk-urile ce conțin ECC. Dacă numerele corespund atunci datele nu au fost corupte; dacă însă există diferențe, datele pierdute pot fi recalculate folosind primul cod de verificare sau un cod anterior ca punct de referință. Astfel se realizează o rapidă corecție a erorilor din date. Comparativ cu controlerele pentru RAID 3, 4 sau 5 acest tip de controler este mai simplu în design.

Dezavantajele RAID 2 :

Acest tip de RAID nu este viabil din punct de vedere comercial datorită lipsei de eficientă, rata de transfer a datelor este cel mult egală cu rata de transfer a unui singur hard disk în condiții ideale ( cu sincronizarea motoarelor ce rotesc platanele). Costurile foarte ridicate chiar și pentru entry level - pentru ca sunt necesare rate de transfer foarte mari pentru a putea justifica proporția foarte mare de hard disk-uri ECC fața de hard disk-urile de date.

Diagnostic gratuit in 24 ore - no data, no charge

Cand se constata defectul unei unitati de stocare
primul bullet recuperari dateOpriti imediat alimentarea
bullet recuperari dateNu restartati calculatorul
bullet recuperari dateNu instalati / reinstalati aplicatii
bullet recuperari dateNu bruscati, desfaceti sau curatati unitatile defecte
bullet recuperari dateNu utilizati aplicatii software pentru recuperare
bullet recuperari dateNu incercati sa uscati unitatile ude
baza blocului

like us on Facebook