Comunicat

Începând cu 1 ianuarie 2018, companiile Python Systems și QUARTZ Data Recovery au încheiat un parteneriat cu scopul de a-și uni eforturile pentru a oferire servicii premium de recuperare a datelor la prețuri competitive.

De la începutul anului, companiile și-au extins dotările tehnice, baza de piese de schimb, cunoștințele tehnice și au implementat aceasi grila de preturi.

Ca urmare a încheierii parteneriatului, serviciile de diagnosticare, evaluare și recuperare a datelor se desfășoară exclusiv în laboratorul de la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Ghe. Țițeica Nr. 142. Primirea suporturilor de date defecte dar și recepționarea datelor recuperate se poate efectua atât la sediul Python Systems Com din str. Vladoianu nr. 48, cât și la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Gheorghe Țițeica.

Raid 10

RAID 10 este un tip de matrice formată din două niveluri RAID - utilizează mai multe RAID 1 (oglindit) organizate într-o singură matrice întrețesută RAID 0 (stripe). Datele sunt distribuite pe toate seturile oglindite. În comparație cu RAID 5 unde costurile scăzute și rezistentă la defecte este importantă, RAID 10 utilizează mai multe hard disk-uri pentru a oferi o performantă îmbunătățită. Fiecare hard disk ce compune matricea este oglindit. În felul acesta se elimină încărcarea suplimentară și întârzierile datorate parității. Acest tip de RAID ofera avantajele transferurilor rapide de date ale matricilor întrețesute (stripe) și o creștere a accesibilității datelor ( citire ). Performantele sistemului la reconstruirea matrice sunt de asemenea mai bune decât în cazul matricilor bazate pe paritate, deoarece datele nu trebuie regenerate din informațiile de paritate ci doar copiate de celalalt volum oglindit.

Diagnostic gratuit in 24 ore - no data, no charge

Cand se constata defectul unei unitati de stocare
primul bullet recuperari dateOpriti imediat alimentarea
bullet recuperari dateNu restartati calculatorul
bullet recuperari dateNu instalati / reinstalati aplicatii
bullet recuperari dateNu bruscati, desfaceti sau curatati unitatile defecte
bullet recuperari dateNu utilizati aplicatii software pentru recuperare
bullet recuperari dateNu incercati sa uscati unitatile ude
baza blocului

like us on Facebook