Comunicat

Începând cu 1 ianuarie 2018, companiile Python Systems și QUARTZ Data Recovery au încheiat un parteneriat cu scopul de a-și uni eforturile pentru a oferire servicii premium de recuperare a datelor la prețuri competitive.

De la începutul anului, companiile și-au extins dotările tehnice, baza de piese de schimb, cunoștințele tehnice și au implementat aceasi grila de preturi.

Ca urmare a încheierii parteneriatului, serviciile de diagnosticare, evaluare și recuperare a datelor se desfășoară exclusiv în laboratorul de la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Ghe. Țițeica Nr. 142. Primirea suporturilor de date defecte dar și recepționarea datelor recuperate se poate efectua atât la sediul Python Systems Com din str. Vladoianu nr. 48, cât și la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Gheorghe Țițeica.

RAID 4

Distribuie datele în segmente la nivel de bloc pe mai multe hard disk-uri de date, iar paritatea este stocată pe un hard drive separat. Datele de paritate permit recuperarea informațiilor în cazul în care unul din hard disk-urile de date se defectează. Performanta unei matrice RAID 4 este foarte bună la citirea datelor (la fel de rapidă ca in cazul RAID 0). Însă, procesul de scriere presupune ca datele de paritate să fie actualizate de fiecare dată. Acest lucru încetinește mai ales procesele de scriere a unor cantități mici de date la intervale neregulate, în timp ce scrierea de fișiere mari sau a datelor secvențiale se realizează cu relativă rapiditate. Costul pe megabyte al unei matricii de tip RAID 4 poate fi scăzut pentru ca un singur hard disk din matrice stochează date redundante.

Diagnostic gratuit in 24 ore - no data, no charge

Cand se constata defectul unei unitati de stocare
primul bullet recuperari dateOpriti imediat alimentarea
bullet recuperari dateNu restartati calculatorul
bullet recuperari dateNu instalati / reinstalati aplicatii
bullet recuperari dateNu bruscati, desfaceti sau curatati unitatile defecte
bullet recuperari dateNu utilizati aplicatii software pentru recuperare
bullet recuperari dateNu incercati sa uscati unitatile ude
baza blocului

like us on Facebook