Comunicat

Începând cu 1 ianuarie 2018, companiile Python Systems și QUARTZ Data Recovery au încheiat un parteneriat cu scopul de a-și uni eforturile pentru a oferire servicii premium de recuperare a datelor la prețuri competitive.

De la începutul anului, companiile și-au extins dotările tehnice, baza de piese de schimb, cunoștințele tehnice și au implementat aceasi grila de preturi.

Ca urmare a încheierii parteneriatului, serviciile de diagnosticare, evaluare și recuperare a datelor se desfășoară exclusiv în laboratorul de la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Ghe. Țițeica Nr. 142. Primirea suporturilor de date defecte dar și recepționarea datelor recuperate se poate efectua atât la sediul Python Systems Com din str. Vladoianu nr. 48, cât și la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Gheorghe Țițeica.

Testimoniale si referinte clienti

Parte din numele clientilor nostrii, nu sunt publice din considerente de confidentialitate.

In cazul in care intentionati sa colaborati cu firma noastra veti primi informatii relevante pentru dumneavoastra, despre cazurile rezolvate si clientii nostrii.

Ionel Costea, IT Director – Leo Burnett Romania

Leo Burnett lucreaza impreuna cu Python de peste un deceniu si asta cred ca spune multe.

Impreuna am creat solutii, impreuna am schimbat tehnologii si impreuna ne dorim ca utilizatorul IT sa primeasca produse si servicii excelente. Ca orice system care functioneaza, se mai intampla sa si “cada” cate ceva. Cel mai rau a fost cand un hard disk extern de 500 GB, LaCie SAFE, cu Fingerprint, nu mai putea accesa datele. Si, ca totul sa fie complet, colegul care folosea acest HDD, nu avea datele salvate in alta parte! Dupa incercari clasice de recuperare a datelor, evident nereusite, am hotarat ca numai un specialist in recuperarea datelor ne poate ajuta.

Si asa am descoperit cat de aproape poate fi salvarea noastra. Am trimis HDD-ul (fara deget!) si dupa 5 zile aveam TOATE datele, pe un HDD nou, organizate exact ca pe cel vechi. In plus, a fost schimbat si hard diskul LaCie cu unul nou. De atunci, au mai fost cateva interventii reusite, motiv pentru multi colegi de a “dormi” mai linistiti acum. Cineva acolo, la Python, stie cum sa recupereze datele.

Multumim si continuati sa va specializati!

Daniel Anghel, Tehnical Manager – Q’net International

Colaborarea dintre compania noastra, Q’net International si Python, este una excelenta. Am apelat la Python, companie cu care lucram de peste 15 ani, pentru recuperarea datelor unor clienti de-ai nostrii si de fiecare data am gasit aceeasi echipa motivata, serioasa si profesionista. Este o companie care s-a impus cu usurinta pe piata romaneasca datorita dorintei lor continue de imbunatatire a serviciilor, servicii care de fiecare data au fost ireprosabile.

Mihaela Ionescu , Expert Contabil, Bucuresti

Recomand serviciile Python Systems pentru eficienta si inventivitate. Promptitudinea si amabilitatea de care echipa Python Systems a dat dovada, m-au convins ca este alcatuita din profesionisti, care isi fac munca cu pasiune. Datorita serviciilor lor mi-am recuperat munca depusa intr-un an, fara a pierde nici o informatie necesara.

Voi apela oricand, cu incredere, la serviciile lor si le voi recomanda si prietenilor mei.

Bogdan Musat – Euromond Cargo srl

Datorita serviciilor si personalului desemnat al Python Systems am reusit sa salvam baza de date a companiei, documente care ne erau necesare. Vom apela in continuare la Python Systems pentru profesionalismul si serviciile de care dau dovada

Bogdan Ghiga, Business Solutions Consultant – Konica Minolta Romania

Tehnologia avanseaza zi de zi si te bucuri de spatile mari de depozitare ale hardiscurilor noi.

Nimeni nu se gandeste cand isi cumpara un hardisk nou ca acest lucru are si un revers. Cand iti cumperi un HDD de 1 Tb si aduni pe el toate pozele si filmarile care le-ai facut in ultimii 5 ani si el se strica, nu mai stii ce este de facut. Dupa o saptamana de cautari printre prieteni si pe internet am luat decizia de a ma duce la singura firma care mi-a inspirat incredere, Python. Nu am regretat deloc aceasta decizie. Am dat de o echipa profesionista cu o experienta uluitoare care au dezvoltat solutii proprii pentru orice problema noua aparuta in piata. Dupa o saptamana aveam toate datele recuperate pe un HDD nou, recomandat de ei. Orice problema as mai avea de acum inainte cu orice medie de stocare stricata, voi apela din nou la Python pentru simplu motiv ca mi-au oferit un serviciu rapid, corect si profesionist.

Adrian Marton – Director Sc. Marton Expert Cont Srl

Dupa cateva zile de concediu in care fenomenele meteo nu au fost prietenoase, revenind la servici am constatat ca eram ca la infiintarea firmei din punct de vedere programe, aplicatii, amintiri, stocate pe hdd-ul unui Pc. Inundatia biroului in care era Pc-ul a distrus hdd. Dupa ce am incercat recuperarea datelor cu o alta firma, de la care am primit un raspuns negativ, m-a cuprins o intristare grozava si cand credeam ca nimic nu se mai poate face, (decat planuri cum sa relaum inregistrarea datelor contabile si de personal de la cateva societati pe o perioada de peste un an de zile), un prieten mi-a indicat si firma Pyton, care dupa o diagnosticare rapida mi-a descretit fruntea, iar dupa alte 3 zile m-a facut fericitul posesor al unui Hdd nou cu absolut toate datele pe care le credeam pierdute pentru totdeauna.

Multumesc colectivului Python

Stefania Harabagiu, Director Clienti, Brand Support.

“Colaborarea cu Python a fost una excelenta si foarte eficienta.Din cauza unei erori la nivelul unui hard-disk, am pierdut o parte din istoricul de date al companiei- date foarte importante care ne permit desfasurarea activitatii de zi cu zi.Am cautat, ne-am informat si am ajuns la Python unde am avut placerea de a gasi o echipa de specialisti si profesionisti care ne-au ajutat sa ne recuperam datele.

Motivatia cu care lucreaza, profesionalismul echipei si seriozitatea cu care abordeaza situatia prin care trece fiecare client, ne-au convins ca sunt o echipa unita la care vom apela cu incredere ori de cate ori vom avea nevoie de astfel de servicii.”

Ing. Hexan Dragos, administrator al SuperCalculatoare SRL, Cluj-Napoca

Cu servicii de recuperare de date de o inalta calitate Python Recovery este un partener de incredere atat in segmentul business cat si in cel al utilizatorilor finali.

Sunt multumit si recomand.

Emil Deliu, Director General – Austral Trade SRL

Acum cateva luni unul din serverele companiei s-a defectat si nu am mai avut acces la datele salvate pe el. Din pacate pe acest server erau stocate date si programe care nefolosite ar fi scazut eficienta activitatii in Austral cu peste 30%. Nu mai vorbim de munca recrearii datelor si programelor care s-ar fi intins probabil pe o perioada de cel putin 6 luni.

Am incercat sa restauram datele mai intai cu forte proprii, iar apoi cu firme specializate. Parea sa fie imposibil si deja ne resemnasem. Asa am ajuns la Python Systems, care ne-a recuperat in mai putin de o saptamana toate datele pe care le consideram pierdute.

Pentru noi ajutorul pe care l-am primit astfel intr-un moment foarte dificil nu se poate masura baneste si pot spune ca Python Systems s-a transformat intr-un prieten bun al companiei noastre, prieten pe care ne dorim sa putem sa-l ajutam si noi cand va avea nevoie.

Vladimir Ionescu, Divizia IT&C – ISPE

Pe aceasta cale tin să multumesc echipei de specialisti din cadrul firmei PYTHON pentru promptitudinea de care au dat dovada in rezolvarea unor probleme legate de recuperarea de date.

Concret: din cauza unui presupus defect mecanic, in cursul lunii iunie 2011 nu puteam face back-up la un hard SATA de 320 GB.

Prietenii m-au îndrumat catre cei de la PYTHON si după 3 zile lucratoare “toata lumea a fost fericita”.

Mihai Harpau,Finmedia Srl

Datorita serviciilor firmei Python Systems am reusit sa salvam in timp util datele si documentele care ne erau necesare de pe un hard-disk aflat in urma unui accident in stare de nefunctionare. Vom apela in continuare la Python Systems pentru profesionalismul si serviciile de care dau dovada.

Bogdan Fireteanu

“Am apelat la serviciile Python intr-un moment delicat cand credeam ca am pierdut documente foarte importante. Python au dat dovada de eficienta si profesionalism, reusind sa recupereze acele fisiere in totalitate si intr-un timp scurt.
Le multumesc si ii recomand cu incredere.”

Cornel BRATU – s.c.SPECTRA – www.holograma.ro

Promptitudinea si amabilitatea echipei Python Systems m-au convins ca sunt profesionisti si isi fac munca cu pasiune. Pasiune care mi-a readus toate informatiile ce le credeam pierdute.
Recomand profesionistii pe care i-am recunoscut, toata consideratia mea.

Alexandru Iorga

Orice problema ati avea cu un hard disk, va sfatuiesc sa faceti mai intai o evaluare in vederea recuperarii datelor. Problema mea a fost rezolvata in 3 ore de la solicitarea propriu-zisa. Sunt foarte multumit de seriozitatea si promptitudinea celor de la Python. Va sfatuiesc sa apelati cu toata increderea !

Camelia Sorina Chiricuta

Recomand calduros firma Python Systems spre colaborare pentru seriozitatea si eficienta de care au dat dovada. Datorita echipei lor de profesionisti am reusit sa recuperez toate fisierele audio si video care faceau parte din arhiva mea personala, extrem de importanta atat din punct de vedere profesional, cat si personal.

Dragos Untaru - General Manager - SC Richter Intercom Construct SRL

Am apelat la firma Python pentru recuperarea unor documente a caror pierdere ar fi insemnat un minus important pentru compania noastra. Datorita vitezei de reactie si eficientei cu care solicitarea mea a fost tratata, documentele au fost recuperate intr-un termen record, fara a afecta in nici un fel decurgerea activitatilor companiei. Recomand cu toata increderea firma Python ca un etalon de profesionalism in domeniu, si imi exprim pe aceasta cale multumirea de a fi gasit un colaborator pentru care seriozitatea reprezinta standardul de lucru.

Vasile Unguroiu – Administrator Uvex Star SRL

Am apelat la serviciile firmei Python, intr-un moment foarte delicat pentru un client de-al nostru, pentru recuperarea datelor de pe un hard disk defectat.

Problema s-a rezolvat cu maxima promtitudine si cu rezultate 100% date recuperate.

Multumesc foarte mult pentru serviciile oferite.

Dan Samoila - Owner / Managing Partner at RedCarpetStudio.ro

Am descoperit python.ro la o simpla cautare pe Google si am apelat imediat la ei.
Am mers cu un HDD extern MyBook II de 1Tb, RAID 0 (2hdd de 500Gb), folosit pe Apple ca Time Machine Backup.
A fost imediat diagnosticat cu un motor defect, iar echipa de specialisti de la Python a reusit sa recupereze in totalitate toti cei 870 Gb de date existente.
Recomand cu incredere deplina Python pentru serviciile ireprosabile si totodata, le multumesc.

Iulian Leonte - Business Development Manager, Aerostar, Bacau

Am apelat la serviciile Python intr-un moment critic si oarecum sub presiunea timpului. Tema era recuperarea rapida si integrala, daca se poate, a unor date si informatii esentiale apartinind unui client si care erau stocate pe un hard-disk deteriorat .

Marturisesc ca am fost putin sceptic la inceput ( elementul timp era esential ) dar serviciile furnizate de Python mi-au spulberat toate indoielile. Datele au fost recuperate in integralitate si in timp util. Pe scurt : profesionalism, amabilitate, solicitudine, seriozitate.

As concluziona cu vorba englezului : HIGHLY RECOMMENDED

Marius Davidoni - Senior Art Director

Am apelat la serviciile Python intr-un moment extrem de dificil pentru mine deoarece eram convins ca nu se mai poate face mare lucru cu datele de pe un hard ce suferise o lovitura destul de serioasa. Am ajuns la ei dupa ce fusesem la alte firme, dorind sa rezolv cat mai repede problema.
Ar fi trebuit sa vin la ei de prima data, acum stiu :).

Le multumesc pentru intelegere si promptitudine. Ii recomand!

Diagnostic gratuit in 24 ore - no data, no charge

Cand se constata defectul unei unitati de stocare
primul bullet recuperari dateOpriti imediat alimentarea
bullet recuperari dateNu restartati calculatorul
bullet recuperari dateNu instalati / reinstalati aplicatii
bullet recuperari dateNu bruscati, desfaceti sau curatati unitatile defecte
bullet recuperari dateNu utilizati aplicatii software pentru recuperare
bullet recuperari dateNu incercati sa uscati unitatile ude
baza blocului

like us on Facebook