Comunicat

Începând cu 1 ianuarie 2018, companiile Python Systems și QUARTZ Data Recovery au încheiat un parteneriat cu scopul de a-și uni eforturile pentru a oferire servicii premium de recuperare a datelor la prețuri competitive.

De la începutul anului, companiile și-au extins dotările tehnice, baza de piese de schimb, cunoștințele tehnice și au implementat aceasi grila de preturi.

Ca urmare a încheierii parteneriatului, serviciile de diagnosticare, evaluare și recuperare a datelor se desfășoară exclusiv în laboratorul de la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Ghe. Țițeica Nr. 142. Primirea suporturilor de date defecte dar și recepționarea datelor recuperate se poate efectua atât la sediul Python Systems Com din str. Vladoianu nr. 48, cât și la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Gheorghe Țițeica.

Partener Python

Daca doriti sa deveniti partenerul nostru, veti beneficia de avantajele încheierii unui contract pentru serviciul de recuperare de date furnizat de Python Systems:

  • Diagnostic gratuit in 6 ore ;
  • Vom aborda prioritar serviciile de recuperare de date pentru dvs;
  • Veti beneficia de un discount intre 15- 25% fata de preturile de lista ;(in functie de volumul de hdd-uri aduse)
  • Veţi avea termene de plată conform standardelor din industrie şi contractului negociat.

Certificare ISO 9001:2008

Atunci când clienții au încredere intr-o companie pentru a rezolva o muncă corespunzătoare, certificarea ISO este baza definită pentru această încredere. Standardul ISO 9001:2008 este un sistem de management al calitatii proiectat pentru a ajuta organizațiile si a satisface nevoile clientilor. Acest lucru înseamnă că Python Systems trebuie să respecte reguli stricte și proceduri de la începutul procesului de recuperare de date până la sfârșitul acestuia. Aderarea la aceste linii directoare este verificată de către un auditor extern. Prin acest lucru asigurăm faptul că veti beneficia de servicii de calitate si de profesionalism . Noi o facem corect de fiecare dată, și în cazul în care apare o problemă de nerespectare ea va fi remediata imediat.
 
Pentru mai multe detalii, va rugam sa folositi formularul de contact pentru a fi sunat de unul dintre reprezentantii Python .

Diagnostic gratuit in 24 ore - no data, no charge

Cand se constata defectul unei unitati de stocare
primul bullet recuperari dateOpriti imediat alimentarea
bullet recuperari dateNu restartati calculatorul
bullet recuperari dateNu instalati / reinstalati aplicatii
bullet recuperari dateNu bruscati, desfaceti sau curatati unitatile defecte
bullet recuperari dateNu utilizati aplicatii software pentru recuperare
bullet recuperari dateNu incercati sa uscati unitatile ude
baza blocului

like us on Facebook