Comunicat

Începând cu 1 ianuarie 2018, companiile Python Systems și QUARTZ Data Recovery au încheiat un parteneriat cu scopul de a-și uni eforturile pentru a oferire servicii premium de recuperare a datelor la prețuri competitive.

De la începutul anului, companiile și-au extins dotările tehnice, baza de piese de schimb, cunoștințele tehnice și au implementat aceasi grila de preturi.

Ca urmare a încheierii parteneriatului, serviciile de diagnosticare, evaluare și recuperare a datelor se desfășoară exclusiv în laboratorul de la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Ghe. Țițeica Nr. 142. Primirea suporturilor de date defecte dar și recepționarea datelor recuperate se poate efectua atât la sediul Python Systems Com din str. Vladoianu nr. 48, cât și la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Gheorghe Țițeica.

Recuperare date Memory Card

recuperare date card

Asiguram recupere date pentru majoritatea tipurilor de carduri: Kingston, Sandisk, Olympus, Kodak, SONY, Lexar, Verbatim

Toate aparatele foto folosesc in momentul de fata carduri de memorie(memory flash) de diverse tipuri si dimensiuni cum ar fi cardurile SD, XD, Memory Duo, MMC.

Sunt foarte dese cazurile in care nu mai puteti accesa datele dupa cardul de memorie, exista o serie de probleme printre care mentionam:

  • LOGICE – formatarea cardului din greseala sau stergerea anumitor fisiere - datorita echipamentelor si a experientei pe care o detinem putem reconstrui informatia si recupera datele de pe flash-ul dumnavoatra (proportia este de 90% cazuri rezolvate)
  • FIZICE – memory cardul nu mai este recunoscut de card reader sau de aparatul foto; recuperarea datelor de pe card se face prin intermediul unor echipamente speciale cu care accesam direct datele de pe chip-ul de memorie si refacem alogoritmul de extragere a datelor. La final cardul nu va mai fi functional, dar veti avea toate pozele recuperate de pe card.
    Cardurile embeded (cardurile care sunt formate dintr-un modul monolitic) nu mai pot fi recuperate in cazul in care au un DEFECT FIZIC. Exemple de card-uri de acest timp sunt: Micro SD, MMC Monolitic.
    Cardurile SANDISK cu DEFECT FIZIC in general nu pot fi recuperate deoarece folosesc un sistem de encriptare a datelor care face aproape imposibila recuperarea datele.

Diagnosticarea la sediul nostru se va face gratuit!

Free diagnostic in 24 hours - No data, no charge

When you realise that a storage drive / unit is
malfunctioning or defective
first data recovery bulletCut the electric power immediately
data recovery bulletDo not restart the computer
data recovery bulletDo not install or reinstall software applications
data recovery bulletDo not hit, shake and do not dissasemble or clean the storage units
data recovery bulletDo not try to dry the wet units
data recovery bulletDo not power or to try to othervise intervene on the units
block bottom

like us on Facebook