Comunicat

Începând cu 1 ianuarie 2018, companiile Python Systems și QUARTZ Data Recovery au încheiat un parteneriat cu scopul de a-și uni eforturile pentru a oferire servicii premium de recuperare a datelor la prețuri competitive.

De la începutul anului, companiile și-au extins dotările tehnice, baza de piese de schimb, cunoștințele tehnice și au implementat aceasi grila de preturi.

Ca urmare a încheierii parteneriatului, serviciile de diagnosticare, evaluare și recuperare a datelor se desfășoară exclusiv în laboratorul de la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Ghe. Țițeica Nr. 142. Primirea suporturilor de date defecte dar și recepționarea datelor recuperate se poate efectua atât la sediul Python Systems Com din str. Vladoianu nr. 48, cât și la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Gheorghe Țițeica.

100 Class Room

In unele cazuri, in procedura de recuperare a datelor, exista posibilitatea ca unitatea de stocare sa fie desfacuta fizic (dezasamblata) pentru inlocuirea unor componente defecte.

Pentru a nu pune in pericol platanele hard disk-ului sau alte componente importante , toate activitatile ce includ astfel de interventii trebuie efectuate intr-un mediu lipsit de praf si impuritati (similar conditiilor medicale).

100 Class Room este un astfel de incapere, ce filtreaza aerul de impuritati, facand posibila interventia hardware asupra mediilor de stocare fara a le pune in pericol.

100 Class Room

Diagnostic gratuit in 24 ore - no data, no charge

Cand se constata defectul unei unitati de stocare
primul bullet recuperari dateOpriti imediat alimentarea
bullet recuperari dateNu restartati calculatorul
bullet recuperari dateNu instalati / reinstalati aplicatii
bullet recuperari dateNu bruscati, desfaceti sau curatati unitatile defecte
bullet recuperari dateNu utilizati aplicatii software pentru recuperare
bullet recuperari dateNu incercati sa uscati unitatile ude
baza blocului

like us on Facebook